lauantai 14. huhtikuuta 2007

Tuskaa tietokoneella...

Huomenta kaikille.


Sain nyt vihdoin lisattya muutaman kuvan tuonne aikaisempien tekstien sekaan. Kaykaapa vilkaisemassa. Olen pahoillani etta kuvat eivat ole ihan priimaluokkaa, mutta ehka niista hieman saa tunnelmasta kiinni. Tama blogin hoitaminen on tuskaisen hidasta taalla, meilla on talla hetkella vain yksi kone kaytossa ja maanantaina tulee kaksi tyttoa lisaa. Eli kirjoittelen kylla aina kun ehdin...

Tassa kuva meidan kujalta ja sekalainen seurakunta lahialueen lapsia. Nimia en viela muista, mutta ainakin suurin osa kuvan tytoista on meidan kuviskerhossa. Tuomas sanoi eilen etta haluaa kuvata lapsia taalla ja voi pojat, kuvaamista silla saralla kylla riittaa! Ei tarvitse kuin ottaa kamera laukusta ja olet miljoonan kakaran ymparoimana. Photo moi, photo moi!

Nyt lahden valmistautumaan ansaittuun vapaapaivaamme, Ngoren ihana ranta odotaa meita. Aurinkokin paistaa jo ihan lupaavasti. Lampoa sinnekin kaikille, on ikava teita! (vaan ei Suomen kylmaa viimaa....hihihii)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Laura.

Tultiin just Porvoosta ja Hildurilta terveisiä. Oli saanut sukkasi valmiiksi - tomitan ne teille myöhemmin. Tänään on täällä ollut kaunis ja lämmin päivä. Koivut puskee jo hiirenkorvaa, ehkä liian aikaisin.
Täällä taitaa olla kesä, kun tulet kotiin.On mukavaa ollut seurata puuhiasi siellä Dakarissa. Oikein näen Sinun iloiset kasvosi silmissäni.
Toivottavasti Teillä oli hauska päivä rannalla. Nyt mekin mennään kuumaan paikkaan - saunaan.
Launtai-illan huumaa sinnekkin t. Päivi ja Rape

Maija kirjoitti...

Kii kanla? Kukas tuo toubaab tuossa kuvassa on letteineen?! Veera vai? Olisi kiva kuulla Veerankin kuulumisia, taitaa vaimona oleminen olla kiireistä puuhaa :)

Terveisiä ja sanokaa Iso-Beelle (me keksittiin Babacarille monta eri nimeä ettei se aina tajunnu että me puhutaan siitä :D) ettei saa kiukutella tai mie tulen näyttämään sille mistä kana pissii.

Namounaala torop. Sunu kër dafa nehhhh........!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Moikkelis!

Olipas kiva lueskella ihan muiden maiden ihmeellisyyksistä. Hienoa, että olet vihdoin päässyt reissuun! Ja samoin myöhästyneet onnittelut synttäristä:-)Kyllä näyttää superaurinkoiselta maailma siellä. Täällä itäisellä rajallakin on kyllä juuri tänään päästy lähelle +20:tä.
Nuo tanssi- ja soittojutut käy kyllä kateeksi. En ole päässyt pariin vuoteen afrotanssin pariin ja tanssijalkoja kyllä vipattais..

Nautiskelehan elostas. Mie sain vihoviimein perjantaina palautettua graduni Joensuuhun, joten 3 vuoden rautapallo irtosi jalasta ja on vihdoin aikaa johonkin muuhunkin: Huokaus ja helpotus!! Huomenna taas teinit odottaa Joutsenossa, mutta onneksi kesään ei ole enää hurjan pitkä aika...

Lämpimäisin terveisin, Sirkka

Anonyymi kirjoitti...

Halippa zuippa Larpukka!

Hyvää syntymäpäivää (näin todella jälkikäteen),:) Kuulostaa aikamoisen mukavalta paikalta tuo Dakar. No onneksi täälläkin on muutamana päivänä paistanu aurinko, vaikka eihän tää ilmasto taida vetää vertoja sikäläiselle... :) Ei muuta kun hyviä vointeja sinne Afrikan maalle! Kirjotellaan lisää taas kun keritään. Sini voi kohta paksusti ja paha olokin alkaa hellittää. Pikkusen ehkä tuo vatsan seutu jo pömpöttää. Syynä tosin taitaa olla ilma ;) Matilla ei huomattavia raskausoireita vielä näy, paitsi että Matin mahakin vähän pömpöttää... ;) Niin tosiaan eipä tässä muuta tällä kertaa, on ollut mukava lukea tapahtumista siellä kaukana. Hyviä vointeja ja se on sitten moro!!!

Terveisin Veli ja sen vaimoke!

Maija kirjoitti...

Pakko kirjottaa tänne ettette oo sit ihan "mikä maa mikä valuutta" kun tuutte takas tänne euroviisumaahan. Idolsit siis voitti tyhmä Ari Koivunen, joka sitten Kuka, mitä, häh? -ohjelmassa (jota juontaa Mikko Silvennoinen), laukoi mielipiteensä The Ark -yhtyeestä: "Se on sitä ruotsalaista homopoppia."

No niin, nyt kun The Ark on täällä Suomessa keikkailemassa ja Ruotsin lehdistö on käärmeissään Idols-Arin kommentista, oli Ola Salon vastaus asiaan: "En tiedä mitä pahaa siinä on. Suurta osaa suosikkiartisteistani voisi nimittää homopopiksi: Elton John, Rufus Wainwright, Lou Reed, David Bowie ja Freddie Mercury. Ymmärrän, että tämä kaveri ei tarkoita sillä mitään erityisen hyvää. Mutta en minä siitä pahastu. Enemmän minua loukkaisi, jos minua nimitettäisiin Idols-voittajaksi."

Hihihiiii...! Tein runonkin eilen, se menee näin: Tack och Hejdå, sanoi Ola Salo, kun voitti Euroviisut, koska kaikkien muiden biisit oli niin pliisut.

Anonyymi kirjoitti...

No moi moi!!
Missäs oot kun ei mittään kuulu? Olit näköjään soitellu mutta myö oltiin lentokentällä anoppia vastassa niin ei päästy skypeileen...

Kamalan paljon haleja, varsinkin Noralta!
Pirita, Nora ja anoppi