keskiviikko 4. huhtikuuta 2007

Teeta ja pasteijoita


Niin ja tassa viela maalarimestarit. Tama kuva on eilisillalta ja tana aamuna jatkettiin toista sankya josta tuli punainen. Hianot on!
Eilen kaytiin Moorin luona teella ja katsomassa Senegalin presidentin virkavalanvannomista. Teeta sitten juotiinkin monta kuppia ja hartaudella. Illansuussa palattiin takaisin keskukselle ja istuskeltiin naapurin ihanien leidien kanssa kujalla nautiskellen pasteijoita. Hauskaa oli vaikka kielimuuri viela hieman hidastaakin kommunikointia. Huomenna ilmeisesti katsotaan vahan kampauksia ja lettimalleja, heheh, hieman olen harkinnut itsekin etta mitas jos kokeilisi noita letteja kun kerrankin olisi mahdollisuus. Katsotaan.
Goren saarella ei kayty viela uimassa mutta tanaan lahdetaan rannalle ruuan jalkeen Hannan ja Johannan(ovat opiskelijoita Turun Yliopistosta ja asustelevat meidan kanssa taalla keskuksessa) kanssa. Sire ja Bara lahtevat varmaankin meidan oppaiksi.
Bara on n.20 vuotias poika joka on valtavan kiinnostunut Suomesta. Kirjoitin hanelle kuukaudet suomeksi ja laitoin myos suomalaisia juhlapyhia ylos. Kovasti naytti ilostuttavan. Vastapalvelukseksi saan kuukaudet kirjoitettuna wolofiksi, hih. Bara kertoi isovanhemmistaan ja yritin hieman kysella jos heista jompikumpi voisi tulla tanne tarinoimaan lapsille. Kuulemma isoisalla ainakin olisi paljon juttuja kerrottavana.
Nyt odotellaan taas ruokaa, tsebutse maistui kylla eilen oikein mainiolle, nam!

3 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Vakkarikommentaattori täällä taas...

Mie en kestä! Ihanaa! Njokobokatkaa lisää kuvia!!! Ai olette jo päässeet tekemään tuttavuutta Bara Loven kanssa :D Onkohan vaan 20 vuotta.. Hän on kyllä erittäin kiinnostunut kaikesta Suomeen liittyvästä, suorastaan fanaattinen. Erikoinen poika.

Jätkät taitaa siellä luulla että minä osaan jo hyvinkin ranskaa, ha haa, se on huijausta vaan. Tänään taisin naurattaa Mansourin puolikuoliaaksi babelfish-ranskallani. Mut älkää kertoko niille etten oikeesti osaa :)

Täällä on todella kova, kylmä ja pureva tuuli ja välillä tulee muutama lumihiutalekin. Mökkiä saa lämmitellä niinkuin talvella konsanaan.

Unknown kirjoitti...

Voi vitsi ku pääsis sinne!!! Kuulostaa ja näyttää tosi jännältä ja varsinkin kun nyt oon taas alottanu "tylsät" työt niin tekis tosi paljon mieli matkustaa pois pois pois... Mut ilahduta sie Laura miun päiviä täällä sateen ja tuulen keskellä ja kirjottele paljon/laita paljon kuvia niin sujuu miunkii työpäivä paljon rattoisammin :-) P.s. Noralta ja Runelta kamalan paljon terkkuja!!!

Anonyymi kirjoitti...

Terkut myös täältä Porojen luota Sallasta.
Mukava lukea kuulumisia nettikahvilassa. Ollaan lautailtu koko viikko ihanassa puuterilumessa. Tänään upottiin muutaman kerran lumeen kainaloihin asti :). Luetaan varmasti lisää kunhan päästään takaisin Helsinkiin.
t: Antti ja Kirsi